Valikko Sulje

Tarvitsetko kotisivujen suunnittelupalveluja?
Meiltä saat responsiiviset kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla: tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla. Hakukoneoptimoinnit ovat erikoisalaamme. WordPress kotisivut, Woocommerce verkkokaupparatkaisut tai tosi nopeat PHP koodikielellä toteutetut verkkokaupat onnistuvat myös ongelmitta.
Kun haluat päivityksen nykyisiin sivuihisi tai kokonaan uudet, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tehdään yrityksesi ilmeesi näköiset kotisivut, jotka huomataan.

Muutamia esimerkkejä asiakkaillemme toteutetuista kotisivuista.

Tietotekniikka osaavissa käsissä tuo turvallisuutta käyttäjälleen. Surma-aho.com palvelee monipuolisesti ja vuosikymmenten ammattitaidolla ja erikoisosaamisella, kun tarvitset turvallisen ja toimivan omiin tarpeisiisi sopivan tietojärjestelmän.
Näissä merkeissä suunniteltiin uudet kotisivut Surma-aho.com palvelulle.

Keski-Suomen laajimman kahvila-ja konditoriaketjun sivut on toteutettu WordPress julkaisujärjestelmällä. Asiakkaan toiveena oli mahdollisuus itse päivittää joustavasti sivuston nopeasti vaihtuvia tietoja, kuten tarjoukset, lounaslistat, kuvia sivuille yms.
Supernopea verkkokauppa on toteutettu pääosin javascript-toiminnoilla. Suurikaan tuotteiden määrä ei hidasta verkkokaupan käyttöä. Tilauksien seuranta on vaivatonta ja tuotteiden toimitukset hoituvat joko lähimpään konditoriaan tai tarvittaessa tuotteet toimitetaan myös lähiseudulla kotiovelle saakka.

Motofix Oy – visuaalisesti helposti lähestyttävät sivut – toimivat näppärästi kaikilla laitteilla. Toimipaikkoja tuli keväällä 2023 toinen lisää ja tieto tästä välittyi kätevästi kotisivujen kautta. Rengastarjoukset ja monet muut peruspäivitykset onnistuvat helposti Motofixin omasta toimesta.

Arbro sykeharvesterit – johtavalta sykeharvesterien valmistajalta Powerforestilta. Sivut on toteutettu sekä suomeksi että englanniksi. Arbro-sykeharvestereiden jälleenmyyntipisteitä on eri puolilla maailmaa.

Kuten edellä Powerforestilla on toki myös omat kotisivut, mistä  Arbro sykeharvestereista löytyvät perustiedot.  Sivut on toteutettu sekä suomeksi että englanniksi. Arbro-sykeharvestereiden jälleenmyyntipisteitä on eri puolilla maailmaa.

Menkijärvellä, Alajärven laidalla, tehdään täysin kotimaisin voimin erilaisia koneita kestävään urakointiin. Vankalla ammattitaidolla valmistuvat niin maatalous-ja metsäkoneet, tienhoitotuotteet (lumikauhat, perälanat, juontokourat) ja halkaisukoneet. Koneiden osia ja laitteita Hapa-Koneet valmistaa myös alihankintana. Kotisivuilta löydät lisää tietoa yrityksestä.

Hiomo Kantanen on Jyväskylässä toimiva moottoriosien, koneistuksen ja moottorien korjauksen erikoisliike. Myös autohuollot onnistuvat Hiomo Kantasella. Kotisivut toteutettiin WordPress julkaisujärjestelmällä.

Säveltäjä Kai Nieminen luo synteesiä pohjoisesta ja etelästä.

Kai Niemisen työ on laajentunut kitaristista säveltäjäksi ja kitaramusiikista orkesterimusiikkiin. Samalla hänen taiteellinen maailmankuvansa on avautunut pohjoisista lähtökohdista yleiseurooppalaiseksi, pohjoisesta ja eteläisestä maailmasta synteesiä rakentavaksi asenteeksi. Kai Niemisen kotisivuilta löytyy uusimmat orkesteriteokset ja niiden julkaisut, videointeja unohtamatta.
Sivut toimitettiin sekä suomeksi että englanniksi. Kai Niemisen pitkä ura säveltäjänä ja kitaristina näkyy kotisivuilla. Tiedot eri julkaisuista on helposti ja nopeasti löydettävissä kotisivujen kautta ja eri kappaleiden julkaisuja on mm. Spotify, Youtube ja ITunes- palveluissa.

Turvallista, käytännöllistä ja edullista varastointia Jyväskylän alueella sinun käyttötarpeesi mukaan! 190 kappaletta pienvarastoja, jotka sopivat lähes kaikenlaiseen varastointiin. Sivuilta on myös mahdollisuus varata varastotiloja nettipalveluna.

2008 alkaen toiminut Automyynti Rautiainen Saarijärvellä on myynyt tuhansia autoja ajan saatossa. Luotettava palvelu takaa juuri sopivan auton sopuhintaan. Nettisivujen kautta voi tehdä tarjouksen omasta ajoneuvostaan ja kotisivuilla on myös näkyvissä vuokrattavat koneet ja laitteet sekä vaihtoautojen rahoituspalvelut. Kompakti ja helppokäyttöinen sivustokokonaisuus.

Jussi Kaistinen on työnohjaaja Muuramesta, mutta operoi tarvittaessa ympäri Suomea tai etäyhteyksien välityksellä tarvittaessa useamman toimipisteen kanssa samanaikaisesti. Visuaalinen ilme toteutettiin asiakkaan kanssa yhteistyössä. Valokuvat kotisivuilla ovat myös asiakkaan omasta kuvagalleriasta.

KS-Ympäristöpalvelut tarjoaa kaivinkonevuokrauspalveluja kotipuutarhojen ja tonttien muokkaukseen. Kaapeleiden kaivamiset ja kantojen poistot hoituvat näppärästi Kybotan pienkaivurilla.  Samoin yritykseltä saa työpalveluna puiden kaadot ja tonttien ”trimmaukset” ammattitaidolla. Kotisivujen kautta voi vuokrata myös muita tarpeellisia koneita tilapäiseen käyttöön.

Palokan Pelimannitalo – Paikka ihmisille ja musiikille!

Pelimannitalo on konserttikeskus, vuokrattava juhla-, kokous- ja tapahtumatalo. Talossa on tyylikäs moderni osa kahviloineen, joka on yhdistetty vanhaan hirsirakennukseen, jossa on konserttisali upealla akustiikalla. Talossa on lämminhenkinen tunnelma ja sellaisena jo valmis juhlijoille. Talon yläkerrassa toimii Suomen kantelemuseo. Kotisivuilla on myös tapahtumakalenteri, josta näkee ajankohtaiset tapahtumat ja milloin tilat ovat vapaana omaa varausta varten.
Kotisivujen alle on rakenteilla Keski-Suomen kansanmusiikkiarkisto, josta on mahdollisuus ladata nuotteja ja sanoituksia kansanmusiikkikappaleista. Arkisto löytyy osoitteesta https://palokanpelimannitalo.fi/arkisto/

Toimistokalusteiden ja niihin liittyvien erikoispalveluiden huippuosaajat löytyvät Jyväskylän Officeroomista, joka on myös Modeon jälleenmyyjä sekä Jyväskylän että Kuopion toimialueilla. Yritys on myös Hansel ja Sansia sopimustoimittaja.
Officeroom tarjoaa monipuolisen kattauksen toimistokalusteita sekä pieniin että todella suuriin toimistoihin. Räätälöityjä erikoispalveluja haasteellisiin kohteisiin ja ammattimainen 3D-suunnittelupalvelut ovat on Officeroomin palvelupaletin olennainen osa. Sivustolta löytyy tietoa tuotteista ja sivustolta on mahdollisuus ladata aina ajankohtainen tuote-esite.