Mediamyynti

Mikset valitset mediaa, joka on tunnetusti tehokasta alueellaan, nopea ja laadukkaasti toimitettu – aidosti paikallinen. Valintasi on Helmiradio ja Hitmix Jyväskylä. Kanavat kuuluvat Mediatakojat Oy:n radiokokonaisuuteen ja yritys on täysin suomalainen, suomalaisia työllistävä yhtiö, johon kuuluu myös mainostoimisto Jappis Oy. Kokonaisuudessaan Mediatakojat työllistää nykyisin n. 55 henkilöä ja lukuisia freelance työntekijöitä.

Paikalliset radiokanavat ovat Radio Pori (perust. 1985), Radio Mikkeli (4/2013), sekä Radio Kuopio (12/2013), nykyisin Hitmix Kuopio. Lisäksi Suur-Jyväskylän alueella erinomainen toimii erinomainen, aikuisille suunnattu radiokanava – Helmiradio 107,8Mhz.  Sekä Hitmix Jyväskylän että Helmiradion lähetykset toimivat 24/7! Molemmille kanaville myymme radiomainontaa, joka toimii takuu varmasti.

Hitmix Jyväskylän taajuus on Suur-Jyväskylän alueella 88Mhz ja  Äänekoskella 88,4Mhz. Hyvä kuuluvuusalue on n. 60-70 km lähetyspisteestä. Maastollisia poikkeamia toki löytyy.

Miksi sitten radiomedia ja – mainonta kannattaa?

1. Se on kustannustehokasta. Samalla lehtimediapanostuksella saat helposti monen viikon kampanjan Radio Kompassiin
2. Tavoitat kohderyhmäasiakkaasi varmasti ja kampanjaa on helppo muuttaa nopeasti3. Radiomainonta jää mieleen!
Siitä on osoituksena lukuisat erinomaisesti toimineet kampanjat, jotka MediaTron on tuottanut edellisten vuosikymmenten aikana. Radiomainoksia MediaTron on tuottanut vuosien varrella yli 11 000 kappaletta ja uusia menestystarinoita tehdään päivittäin.
4. Hitmix Jyväskylän ja Helmiradion kuuntelija on uskollinen – hän haluaa kuulla paikallisista asioista, missä tehdään, mitä tehdään jne.
Kaikessa mediamyllerlyksessä radio on ollut voittaja! Reilu 25 vuotta sitten radiota kuunneltiin keskimäärin päivittäin 3 tuntia 24 minuuttia. Nykyisin radio on päivittäin seuranamme edelleen yli 3 tuntia. Se on mainio saavutus ottaen huomioon myöhemmin mukaan tulleet uudet media: internet, uudet tv-kanavat, some yms. Kaikesta rynnistelyistään huolimatta radio on mediana säilyttänyt paikkansa kuuntelijoiden ”korvissa” ja sydämissä.
5.Radio tekee paikallisia hittejä! Siksi Hitmix Jyväskylää ja Helmiradiota kuunnellaan ja siksi näillä kanavilla kannattaa mainostaa. Vanha klassinen alan sanonta, ”toistossa sen teho” pitää edelleen vahvasti paikkansa.
6. Radiota voi kuunnella vaikka tekisi jotain aivan muuta. Muiden medioiden kyseessä ollen tilanne on aivan päinvastainen.
7. Sitten se tärkein asia – radiolla luodaan brändejä ja huomioarvoa sekä tuotteelle että palvelulle.

Kun haluat tehdä onnistuneen kampanjan, älä epäröi ottaa yhteyttä Hitmix Jyväskylän/Helmiradion mediamyyntiin!

Jari Rissanen
myyntipäällikkö
p.0440-540 845